Kadootsje als Friese trots

Fries is ‘weer’ hip! Waar men zich jaren geleden soms schaamde voor zijn Friese uitspraak, is een Fries accent nu juist sexy en mag iedereen weten dat je er trots op bent. Dit inspireerde Kadootsje (NL betekenis: ‘cadeautje’) om aan de slag te gaan met Friese geschenken. Voor iemand anders, of lekker voor jezelf!

Er zijn weinig eigenwijze, vrolijke, leuke Friese kaarten op de markt. De welbekende Friese landschappen met molentjes, koeien, pompeblêden en ietwat gedateerde lettertypes vliegen je om de oren. Maar een vrolijke kaart om naar je moeder, een goeie vriend of collega te sturen met hippe Friese allure is lastig te vinden. Daarom heeft Kadootsje een leuk assortiment voor diverse momenten beschikbaar.

Creativiteit en kwaliteit

Kadootsje maakt unieke ontwerpen voor trendy wenskaarten door middel van verschillende verftechnieken. De kaarten zijn gemaakt van goede kwaliteit. Zo wordt er altijd gekeken naar het juiste papiersoort per type kaart en enveloppen. Ook worden de kaarten geleverd met luxe sluitsticker van Kadootsje.

Verschillende momenten

Er zijn diverse kaarten voor elk moment, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, vader– en moederdag of geboorte van een kind. Stuur je liever een kaart waar geen tekst op staat? Blanco kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Kadootsje.

Unieke kaarten laten ontwerpen?

Wil je een trouwkaart, geboortekaart of andere type kaart gepersonaliseerd in Kadootsje-style laten ontwerpen en realiseren? Dat kan! Samen met jou bespreek ik alle wensen, van kleuren tot papiersoort. Zelfs je eigen sluitzegels laten ontwerpen is mogelijk.